Gezond snoepen

Waarom biologisch snoep

Geplaatst op: 10 Januari, 2022 Geüpdate op: 14 Januari, 2022

Waarom biologisch snoep

Snoepen doen we eigenlijk allemaal. Op de bank, onderweg of misschien soms een klein beetje stiekem… Vaak is het zo moeilijk om ervan af te blijven. Het probleem.. je eet er vaak eentje te veel. Groot gelijk! Maar wij willen dit graag op een verantwoorde manier oplossen. Niet minder snoepen, maar verantwoord! Waarom biologisch snoep?

 

Snoep voor iedereen

Organic Candy biedt jullie de mogelijkheid om bewuster om te gaan met je leefstijl en eetgewoontes. Wij willen snoep toegankelijk maken voor iedereen. Mensen met een hart voor het milieu. De veganist, de vegetariër. De één met een voorkeur voor lactose vrij, de ander met een halal ( gelatinevrij ) wens. Of je bent gewoon toe aan een gezonder alternatief ? Organic Candy staat aan jouw kant!

 

Duurzaamheid

Het belangrijkste om te weten bij biologisch snoep is:

  1. Beter voor jou én het milieu.
  2. Biologische snoep bevat kleur- en smaakstoffen, alleen wél de natuurlijke. De grondstoffen worden niet bewerkt met chemische middelen die het milieu verstoren.
  3. Hiermee ben je een grote vriend van de boer, het dier en de natuur.
  4. Je helpt mee aan een duurzamer bestaan.

 

Verantwoord genieten

Al onze producten geven jou een duw in de goeie richting van een duurzamere samenleving.
Zo bevat Vegan snoep geen varkensgelatine en is onze chocola “puur natuur”.
Er zijn zoetwaren geschikt voor een gluten- en suikervrij dieet. Kies je biologisch, dan kies je voor jezelf én de ander.