Feestdagen

Wie zet jij in het zonnetje?

Geplaatst op: 22 Maart, 2024 Geüpdate op: 22 Maart, 2024

Wie zet jij in het zonnetje?

Organic Candy zet graag op een rijtje wie je blij kan maken tijdens, bijvoorbeeld, Pasen. Het is een feest waar we het nieuwe leven vieren, en wellicht nieuwe of hernieuwde relaties.

 

Verstuur..!

Super geschikt als giftbox aan een vriend, vriendin, buurman of wie dan ook. Een hart onder de riem van iemand uit je familie of even extra denken aan je collega… Wij versturen de giftbox op per post in de vorm van een brievenbuspakket. Organiccandy is om uit te delen!!

Je hoeft niemand teleur te stellen, ok niet bij bepaalde wensen of diëten. Wij kunnen iedereen blij kunnen maken met ons snoepgoed.

 

Zeg bijvoorbeeld maar eens NEE tegen onze ‘’Organic cola’’ ( o.a.vegan en zuivelvrij )

 

Mensen met een voorkeur voor produkten zónder varkensgelatine, kunnen zeker een ook goede keuze maken. Gelatine is een verdikkingsmiddel, dat veelal gemaakt is van de botten en huid varkens Als vervanger hievoor gebruiken we o.a. Agar Agar, dat gemaakt wordt uit algen.


Neem eens een kijkje in ons vegan assortiment

 

Kids

We kunnen er niet omheen, kinderen zijn over het algemeen gék op snoep. Kinderen zoeken allerlei manieren om aan snoep te komen....

 

Wil jij je kind(eren) blij maken met snoep, maar toch op een verantwoorde manier?

 

Wij hebben momenteel maar liefst 9 suikervrije varianten! Onze suikervrije snoep zorgt voor een ware smaak-EXPLOSIE, zonder een suikerpiek te krijgen. Ervaar het zélf.

 

Maar ook voor suikervrije snoep geldt natuurlijk hetzelfde: snoep met mate.....

 

Neem eens een kijkje in ons suikervrije snoep assortiment

 

Paasei van biologische snoepjes

 Paasei van biologische snoepjes.

Dé zoetekauw

‘’Eén snoepje meer of minder maakt toch niet uit.’’

‘’Het is nu weekend, dan mag het.’’

‘’Ik heb heel gezond gegeten vandaag.’’

 

We geven ons allemaal wel eens toe aan de smoesjes en ze worden hier steeds creatiever in. Herken jij jezelf? Wij in ieder geval wel…

 

Indien je het viert,

Fijne Paasdagen!!!

namens Organic Candy.